Ingyenes áfa-kalkulátor Windowsra és OS X-re

Manapság nem meglepő, ha valaki vállalkozóként keresi kenyerét, s ilyenkor természetesen nem úszható meg a számlaadás sem. Meglepően sokan szenvednek viszont az áfa értékek kiszámításával, különösen akkor, ha a bruttó értékből kellene “kikövetkeztetni” a nettó értéket és az áfa tartalmat.
Éppen ezért összeütöttünk egy kis programot, amely mindig kéznél lehet a számítógépen és két mozdulattal megoldja helyettünk az áfa-kalkulációt.

 

afa-kalkulator

 

A Techwok áfa-kalkulátor természetesen ingyenes és használható Windowson és OS X-en egyaránt. Tesztjeink során remekül működött.

További hasznos cikkek

Egér nélkül, gyorsbillentyűkkel is használható:
ctrl + N = új adatok megadás
Enter az adatbevitel után = számolás

Ha véletlenül rossz mezőbe írtuk be az összeget (például bruttó helyett nettó), csak kattintsunk át a másikba (ez esetben bruttó) és nyomjuk le az Entert az eredmény azonnali kiszámításához.

Letölteni a Techwok Kiadványok oldalról lehet (a regisztráció ingyenes és a program mellett hasznos, ingyenes e-bookok is letölthetők az oldalról. Ráadásul ingyenes kínálatunkat folyamatosan bővítjük.

 

Update 2016-12-14: a techwok.hu/kiadvanyok oldalon már elérhetők ingyenes online kalkulátoraink. Többek között egy sokoldalú, ingyenes áfa kalkulátor is!

 

Ne maradjon le erről sem!