Gépe biztonságáért: így frissítse szoftvereit automatikusan

Egy számítógép biztonságos üzemeltetéséhez nem elég, ha telepítünk egy antivírus szoftvert és beállítjuk a rendszer tűzfalát. A gépen használt alkalmazások esetében sem árt gondoskodnunk a folyamatos frissítésről.
A népszerű alkalmazások többségéhez viszonylag gyakran jönnek ki frissítések az egyes nagyobb verzióváltások között is, hiszen a fejlesztések során szinte óhatatlanul is kerülhetnek hibák a kódokba, s bár ez a felhasználó számára elsőre talán lényegtelen problémának látszik, az ilyen hibák, biztonsági rések bizony komoly adatvesztésekhez szolgálhatnak alapul.

Míg a Windows frissítéséről akár maga a rendszer is gondoskodik, s a Windows 10 alkalmazásboltjából letöltött szoftverek is képesek automatikusan váltani az újabb alverziókra, addig sok alkalmazás esetében csak a manuális frissítés áll rendelkezésre: külön-külön letölthetjük és telepíthetjük az új verziókat.
A Secunia PSI leveszi vállunkról ezt a terhet és több mint 3000 cég alkalmazásait képes teljesen automatikusan, “csendben” frissíteni.
Rengeteg időt megtakaríthatunk a használatával, ráadásul személyes használatra teljesen ingyen vehetjük igénybe és akár a korábi Windowsok, akár a Windows 10 alatt is használható.

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató