Online kalkulátorok | Techwok.hu

Ingyenes online kalkulátorok

Ha valakinek gondot jelent a nettó, bruttó értékek, vagy az áfa tartalom kiszámítása egy kézzel írt számla elkészítésekor, annak érdemes munkára fogni online áfa-kalkulátorunkat, amellyel bruttó és nettó értékeket oda-vissza, minden variációban kiszámolhat.

Sőt, online kalkulátoraink között van olyan is, amelynek segítségével elérhetjük a tökéletes látványt az új tévével: megtudhatjuk a televízió és a fotel közötti optimális távolságot, a tökéletes látványért (a képernyő méretét és felbontását is figyelembe véve).

Online kalkulátorok | Techwok.hu

Áfa-kalkulátor

Online áfa-kalkulátorunk segítségével az alábbi számításokat végezheti el:

  • nettó érték és áfa mérték alapján a bruttó összeg és az áfa tartalom
  • bruttó érték és áfa mérték alapján a nettó összeg és az áfa tartalom
  • áfa tartalom és áfa mérték alapján a nettö és bruttó összegek

Pendrájv kalkulátor

Szeretné tudni, mennyi minden fér egy pendrájvon vagy memóriakártyán? Például hány 8 megapixeles fotó? Mennyi e-book? Hány darab Word dokumentum és Excel táblázat? Esetleg mi van akkor, ha RAW fotókkal dolgozunk? És ha filmeket tennénk rá?

Ezzel a kalkulátorral hozzávetőlegesen kiszámolható, hogy milyen fájltípusból mennyi fér el egy meghatározott méretű USB-kulcson vagy memóriakártyán.

Képátló kalkulátor

A képátló kalkulátor segít átváltani a cm <> col mértékegységek között, hiszen általában e kettő valamelyikében adják meg a tévék és monitorok képátlóját.

Emellett abban is segítséget nyújt, hogy a televízió képernyőjének mérete és felbontása alapján – az optimális látvány érdekében – a megfelelő távolságba helyezzük el a készüléket a kanapétól, foteltől, melyből majd nézni fogjuk.