Válogatott nyári háttérképek letöltése

Gyakorlatilag véget ért a június, szóval immár igazán benne vagyunk a nyárban. Így – mivel volt már tavaszi, őszi, téli háttérkép válogatásunk -, arra gondoltunk itt az ideje a válogatott nyári háttérképek összegyűjtésének is.

 

Válogatott nyári háttérképek letöltése

Éppúgy, mint az eddigi háttérképes válogatásoknál, most is két kedvenc oldalunkról szedtük csokorba a téma – általunk – legjobbnak ítélt képet. Ezúttal egyébként kicsit minimalista irányból közelítettük meg a kérdést, így a fotók és a rajzok egyaránt ebbe a stílusba illenek leginkább. A válogatásnál fontos szempont volt az is, hogy macOS és Windows alatt egyaránt jól láthatók maradjanak az ikonok és azok feliratai az adott háttérkép előtt.

A letöltés viszonylag egyszerű:

  • Az Unsplash oldalon található képeknél a Kép letöltése linkre kattintás után a megnyíló oldalon kattintsunk a Download free gombra, s a kívánt kép azonnal bekerül a rendszerünk Letöltések mappájába.
  • A Wallhaven oldalon sem sokkal bonyolultabb a történet. Itt a Kép letöltése linkre kattintás után megnyíló – a képet tartalmazó – oldalon kattintsunk a jobb egérgombbal a képre, majd a megjelenő helyi menüből a rendszerünknek és böngészőnknek megfelelően válasszuk ki a kép letöltését végző menüpontot (pl. Save Image As…).

Most pedig következzenek a képek és a hozzájuk tartozó letöltési linkek. Kellemes rendszerszépítést mindenkinek!

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Kép letöltése

 

Ne maradjon le erről sem!

Mint a legtöbb weboldal, mi is használunk sütiket az oldalon. Elfogadom Adatkezelési tájékoztató