Regisztráció

[ms-note type=”info”]Az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre oldalunkon. Feliratkozáshoz kattintson a Feliratkozom gombra.[/ms-note]
[ms-membership-signup]

[ms-note type=”info”]

Adatkezelés

Az Alfabétum Kft. a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki.  Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@techwok.hu e-mail címen, vagy törölheti felhasználói fiókját a rendszer admin felületén, a fiókom menüpontba is. A letöltési oldalak böngészésével és a feliratkozással elfogadja az Alfabétum Kft. adatkezelési elveit.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon megadott e-mail címre kizárólag karbantartással, az oldal működését érintő változásokkal, új termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban küldünk levelet. Levelezőlistánkról bármikor leiratkozhat az adott levél végén található leiratkoztatási linkkel. A hírlevelekről történő leiratkozás nem befolyásolja a letöltési oldalon történt regisztrációt. Amennyiben nem kéri hírleveleinket, a leiratkozás után azokat nem küldjük, de a letöltési oldalhoz továbbra is hozzáfér majd, a megadott felhasználónévvel és jelszóval.

[/ms-note]