Techwok Kiadványok (Techwok.hu)

Kiadó: Alfabétum Kft.

A weboldalon megjelenő cikkek, e-bookok és egyéb kiadványok tartalmai a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá esnek. A teljes cikket, vagy a kiadványok tartalmát, azok részleteit tilos másolni vagy közzétenni a szerző és a kiadó írásos engedélye nélkül.

Nyitóképeink és illusztrációink saját gyűjteményekből, a Freepik.com oldalról és a Pixabay.com oldalról származnak. Felhasználásuk az adott oldal licencelésének megfelelő, így újrafelhasználásuk általunk nem engedélyezett. Az oldalon vagy a kiadványokban elhelyezett illusztrációk, sajtófotók újrafelhasználása csak a kiadó engedélyével történhet. Ezek forrása – a fentieken felül – a tesztelt termékek és szolgáltatások gyártója által adott sajtóanyag is lehet, melynek további felhasználásáról a termék vagy szolgáltatás gyártója rendelkezhet.

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK!

 

Adatkezelés

Az Alfabétum Kft. a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja ki.  Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@techwok.hu e-mail címen, vagy törölheti felhasználói fiókját a rendszer admin felületén, a fiókom menüpontba is. A letöltési oldalak böngészésével és a feliratkozással elfogadja az Alfabétum Kft. adatkezelési elveit.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon megadott e-mail címre kizárólag karbantartással, az oldal működését érintő változásokkal, új termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban küldünk levelet. Levelezőlistánkról bármikor leiratkozhat az adott levél végén található leiratkoztatási linkkel. A hírlevelekről történő leiratkozás nem befolyásolja a letöltési oldalon történt regisztrációt. Amennyiben nem kéri hírleveleinket, a leiratkozás után azokat nem küldjük, de a letöltési oldalhoz továbbra is hozzáfér majd, a megadott felhasználónévvel és jelszóval.

 

Hirdessen nálunk: Techwok.hu

A Techwok.hu azoknak szól, akik szeretnék a legújabb technikai eszközöket – legyen szó okostelefonokról, tabletekről, vagy számítógépről – szórakozáshoz és munkához egyaránt hatékonyan alkalmazni a hétköznapokban. Emellett megkönnyítjük a hazai kis- és középvállalkozások munkáját is, hiszen KKV rovatunkban egy helyre gyűjtjük a vállalkozások, cégek számára hasznos szolgáltatásokat, programokat.

Hirdetőink a rovatszponzorációs lehetőséggel akár célzottan is elérhetik a hazai kkv-kat, a technológiai újdonságok és szoftverek iránt érdeklődő fiatalokat, vagy a számítógép és az okoseszközök használatával most ismerkedő idősebb korosztályt.

Tematikus e-bookjaink és digitális kiadványaink segítségével szintén célzot- tan érhetők el a potenciális ügyfelek.

Amennyiben érdeklik a hirdetési lehetőségek, töltse le médiaajánlatunkat a hirdetes.techwok.hu oldalról.

 

ÁSZF

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot erre a linkre kattintva érheti el.

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben problémái akadnak a regisztráció során, vagy kérdése lenne hozzánk, az alábbi űrlapot kitöltve üzenhet nekünk.

Techwok Kiadványok kérdés/üzenet

10 + 13 =