Oldal kiválasztása

Techwok Kiadványok (Techwok.hu)

Kiadó: Alfabétum Kft.

A weboldalon megjelenő cikkek a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény hatálya alá esnek. A teljes cikket, vagy annak részleteit tilos másolni vagy közzétenni a szerző és a kiadó írásos engedélye nélkül. Amennyiben szüksége lenne a teljes cikk átvételének engedélyére, szeretné a cikkek egy-egy részletét saját blogjában ajánlóként átvenni, vagy az oldal tartalmát RSS gyűjtőben közzétenni, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi űrlapon. Együttműködési ajánlatát szintén itt írhatja meg nekünk.

Nyitóképeink saját gyűjteményekből, a Freepik.com oldalról és a Pixabay.com oldalról származnak. Felhasználásuk az adott oldal licencelésének megfelelő, így újrafelhasználásuk általunk nem engedélyezett. A cikkekben elhelyezett illusztrációk, sajtófotók újrafelhasználása csak a kiadó engedélyével történhet. Ezek forrása – a fentieken felül – a tesztelt termékek és szolgáltatások gyártója által adott sajtóanyag is lehet, melynek további felhasználásáról a termék vagy szolgáltatás gyártója rendelkezhet.

Az oldalon megjelenő hirdetések tartalmáért FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK!

 

Adatkezelés

Az Alfabétum Kft. a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további másik fél számára. A webáruház böngészése folyamán biztosított hírlevél feliratkozás során megadott adatokat az Alfabétum Kft. bizalmasan kezeli, leiratkozás lehetősége minden kiküldött hírlevél alján biztosított. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@techwok.hu e-mail címen. A letöltési oldalak böngészésével, hírlevélre feliratkozással, ajándék e-book igényléssel elfogadja az Alfabétum Kft. adatkezelési elveit.

Felhívjuk figyelmét, hogy az oldalon megadott e-mail címre kizárólag karbantartással, az oldal működését érintő változásokkal kapcsolatban küldünk levelet. Hírlevél szolgáltatásunkat a Techwok.hu oldalon találja. Arra külön feliratkozás szükséges.

 

Hirdessen nálunk

A Techwok azoknak szól, akik szeretnék a legújabb technikai eszközöket – legyen szó okostelefonokról, tabletekről, vagy számítógépről – szórakozáshoz és munkához egyaránt hatékonyan alkalmazni a hétköznapokban. Emellett megkönnyítjük a hazai kis- és középvállalkozások munkáját is, hiszen KKV rovatunkban egy helyre gyűjtjük a vállalkozások, cégek számára hasznos szolgáltatásokat, programokat.

Hirdetőink a rovatszponzorációs lehetőséggel akár célzottan is elérhetik a hazai kkv-kat, a technológiai újdonságok és szoftverek iránt érdeklődő fiatalokat, vagy a számítógép és az okoseszközök használatával most ismerkedő idősebb korosztályt.

Tematikus e-bookjaink és digitális kiadványaink segítségével szintén célzot- tan érhetők el a potenciális ügyfelek.

Amennyiben érdeklik a hirdetési lehetőségek, töltse le médiaajánlatunkat. A hirdetési feltételek részleteiről a Techwok.hu ÁSZF-ében talál meg minden információt.

 

ÁSZF

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot erre a linkre kattintva érheti el.

Az online vitarendezési platform használata regisztrációt igényel az Európai Bizottság rendszerében, majd bejelentkezés után a fogyasztó benyújthatja panaszát a honlapon keresztül, ha nem sikerült közvetlenül rendeznie a jogvitáját a vállalkozással.
A panasz benyújtását követően az online vitarendezési platform azonnal továbbítja azt az ellenérdekű félnek. Ezt követően az érintetteknek meg kell egyezniük egy alternatív vitarendezési fórumról, amely végső soron el fog járni a közöttük fennálló ügyben. Azokról a fórumokról, amelyek eljárhatnak az esetükben, a platform tájékoztatja a feleket. Amint megszületik a megállapodás a vitarendezési fórumról, az online platform oda továbbítja a panaszt.
Ha a feleknek nem sikerül 30 napon belül megegyezniük, vagy ha a platform sem tud a benyújtott adatok alapján olyan alternatív vitarendezési fórumot azonosítani, amelynek hatásköre van eljárni, a panasz további feldolgozására nem kerül sor.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Amennyiben problémái vannak a regisztráció során, vagy kérdése lenne hozzánk, az alábbi űrlapot kitöltve üzenhet nekünk.

Techwok Kiadványok kérdés/üzenet

3 + 2 =